Begeleiders

Vanuit alle scholen en groepen lopen de nodige begeleiders mee en daar zijn we blij mee. U kunt ons en de lopers helpen om veilig de routes te lopen. Let goed op, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en kijk zelf goed uit op de kruispunten waar geen verkeersregelaars staan. Als er bij een kruising verkeerslichten zijn en er zijn geen verkeersregelaars, steek dan alleen over als dat wordt aangegeven.

Rustpauzes

Elke groep bepaalt zelf waar een eventuele rustpauze plaats vindt voor eten/drinken. Zorg ervoor dat deze plaatsen netjes worden achtergelaten. Voor de 5 kilometerlopers op de laatste avond graag de rustpauze op het verzamelpunt en niet onderweg.

Eigen risico

Deelname aan de A4D is voor eigen risico! De organisatie van de A4D  aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel.

Startkaarten

De startkaarten kunnen door de begeleiders van de groepen vanaf 17.30 uur worden afgehaald bij het start-/finishburo.
Er hoeft alleen bij terugkomst gestempeld te worden bij het start-/finishburo. Na het afstempelen mag u de startkaarten achterlaten bij het start-/finishburo, maar u mag deze ook zelf meenemen. Let er dan op dat u de kaarten de volgende dag wel weer meeneemt.

Vragen
Neem contact met ons op door een email te sturen naar a4d@hac63.nl.